- SELGE BIL

Vi kjøper din bil

Spørsmål rundt salg av din bil? Ring 90 21 02 00 

Selg BILEN din trygt, raskt og enkelt

Å selge bilen privat kan være både tidkrevende og føles risikabelt. Som privatperson står du i en utsatt posisjon dersom en kjøper reklamerer eller klager på bilhandelen. For de fleste vil dette føles ubehagelig. Tiden man bruker på annonsering og gjøre klart bilen til visning er for veldig mange dyrebar tid i en hektisk hverdag.

Å selge Teslaen din til Bilfunn som biloppkjøper er en gunstig måte å selge bilen på. Vi kjøper bilen din trygt, raskt og enkelt slik at du kan gå videre til ditt neste bilprosjekt.  

ADLRI VÆRT ENKLERE Å SELGE BILEN DIN

3 enkle steg før bilen din er solgt.

1. Verdivurdering
Ta kontakt med oss på telefon og vi gir deg en verdivurdering der og da.

Ring oss på 90 21 02 00 
2. Signering
Signere elektronisk kontrakt.
3. Betaling
Levering av bil til oss og betaling samme dag.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

SELGE BILEN DIN TIL BILFUNN

Du slipper alt forarbeid, annonse og klargjøring med å selge selv. Garantiansvaret vårt følger forbrukerkjøpsloven. Den fritar ikke selger om å opplyse om feil og mangler, men den stiller større ansvar til oss som forhandler når vi godkjenner kjøpet. Motsetningen er om du selger til en privatperson som følger kjøpsloven. Den stiller ikke samme krav og ansvar for kjøper.

Både forarbeid og etterarbeid kan du spare deg ved å selge bilen til oss.

Bilfunn har vært i bransjen siden 1992 og har gode regnskap fra de siste årene. Vi er et etablert og renommert firma. 

Oppgjør skjer FØR du leverer fra deg bilen eller om du kommer til oss med den så utfører Bilfunn en “godkjent utført” betaling ved levering. Du får med deg kvittering på betaling, kontrakt og ellers svar på det du lurer på. Du vil alltid ha pengene på konto før levering av bilen din dersom vi avtaler levering frem i tid.

Om du har lån på bilen så innløser Bilfunn lånet til panthaver. Om lånet er mindre enn kjøpesummen så betales restsummen direkte til deg. Omvendt om lånet er større enn kjøpesummen så må du innløse overskytende.

Bilfunn samarbeider med transportselskap som henter biler i hele Norge. Transportselskapet kommer til din by der dere avtaler henting på angitte plasser. Som oftest kan du parkere bilen på et sted og levere nøkler. Bor du i nærheten av oss er det enklere å kjøre bilen til oss å ta levering hos Bilfunn.

Bilfunn kjøper biler i hele landet og har avtaler med biltransport uansett plass i Norge. Det er like enkelt som om du var hos oss. Kontrakt, betaling, overførsel av app etc tar vi før du leverer bilen til transportselskapet. Under transport er bilen forsikret og det blir tatt bilder av den før den blir sendt og ved ankomst hos oss. Dette for å sikre at det ikke har oppstått skader underveis.

Vi tar innbytte om du ønsker å kjøpe bil av oss. På samme måte om du bor langt unna så sender vi vår bil til deg og du kan bare bytte bil på oppgitt leveringsplass hos deg. Fraktkostnader tilkommer. Dette sikrer at du har bil hele tiden.

Det gjør vi noen ganger

Vi hjelper deg med det enten på tlf eller hos oss. Da vil den forsvinne fra din app/konto og over til oss slik at du ikke mottar unødvendige betalinger for ladning etc. Vi hjelper til med dette. 

Bilfunn har Autoreg og omregistrerer bilen fra deg til oss. Da går automatisk også forsikringen av.

Vi har kontrakter som er EU-godkjente etter den nye EU-standarden. Kontrakten foregår med digital signering etter GDPR-standard. Dette beskytter personvernet ditt nå vi skriver en kontrakt på mail. Du åpner kontrakten med Bank ID/BankID mob for gjennomlesing. For å godkjenne kontrakten signerer du på samme måte med bankID. Da mottar du samtidig en faktura for handelen. Det er NETS som står bak denne løsningen 

Ja, dette er uproblematisk. Da estimerer vi bare hvor langt bilen vil være kjørt ved overtagelse. Dette kan være aktuelt om du har bestilt deg ny bil og du trenger bil hver dag. Da vet du også at bilen din er solgt i forkant. Noe som gir en trygghet for deg.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om din bil.

Få en verdivurdering

Vi er spesialister på Tesla og har høy kompetanse på denne type biler. For deg som kunde betyr det at vi kan gi deg prisoverslag på Teslaen din raskt og over telefon. 

Ta kontakt med oss på telefon eller skjem. Så vil vi deg et pristilbud.